جزوه بسته بندی ، کد 0158 با فرمت PDF
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 36 |
حجم | 5152 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | |
دسته بندی | جزوه |
توضیحات کامل
فهرست مطالب:
انواع محصولات تحت 100% گاز ازت
بسته بندی فرآورده های نمک سود شده
فرآورده های نانوایی
انواع دیگر گاز ها
مشخصات انواع لفاف برای MAP
استفاده از مخلوط گاز
بسته بندی تحت گاز
انواع گاز موزد استفاده در MAP
Co2
N2
عوامل موثر بر توسعه رشد تکنولوژی MAP
عوامل موثر در سیستم MAP
بسته بندی تحت خلا
گوشت
تجهیزات رایج
بسته بندی فعال
منابع ذایی پروتئینی
نان
نان فانتزی
خمیر منجمد
شیرینی و کیک منجمد
برنج
نوشابه گازدار
نوشابه غیر گازدار
آب پرتقال
آب
قهوه
دانه قهوه کامل
قهوه آسیاب شده
قهوه فوری
مواد غذایی خشک
حبوبات
کراکرها
محصولات قنادی
شکلات
ادامس
زعفران
پسته و سایر معزهای شور
چیپس
مایعات
بستنی
پنیر
ماهی
بسته بندی انفرادی
بسته بندی عمده
بسته بندی تحت خلا
بسته بندی تحت گاز
بسته بندی ماکروویو
بسته بندی گوشت تازه
بسته بندی گوشت منجمد
روش های افزاش عمره نگهداری گوشت
بسته های غیر قابل انعطاف
بسته های قابل انعطاف
سینی ترموفرم
دربندی
پرکن فشار – خلا
پر کن بیستونی
تجهیزات پرکن و دربندی
پر کن ساده ثقلی
پرکن ثقلی خلا
پرکن خلا
ظروف فلزی
مراحل مختلف ساخت ورق حلب
شیشه
ترکیب کلی شیشه
غلتک جلوبر
ماشین دوخت تسمه ای
FFS عمودی
گروه پلاستیک های صنعتی
کاربرد پلیمرهای چند لایه
ماشین آلات بسته بندی پلاستیکی
ماشین دوخت بروش میله گرم
ماشین دوخت پالسی
آنتی اکسیدان های فنلیک
آنتی اکسیدان های فصلی
آنتی UV
آنتی PVC
نمودار تولید مواد پلیمر ترموپلاستیک و ترمو ریجید
مواد افزودنی
گروه پلی اولفین
گروه وینیل
پلیمر
گروه استیرن
سه بعدی
رزین های ترمو پلاستیک
خانواده های اصلی ترموپلاستیک
مواد بسته بندی
کاغذ –مقوا – کارتن
چوب – پارچه
مواد پلیمر
نکات بسته بندی
انتخاب نوع بسته بند
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود